Kiderült, min dolgozik a Bandai Namco

2017-04-18 21:01:20

Fény derült a múltkori rejtélyes teaser mivoltára.


 

Néhány napja számoltunk be róla, hogy a Dark Souls 3 mögött is álló Bandai Namco a The Ringed City és a széria lezárása után egy új, rejtélyes projekttel jelentkezett egy kis teasert mellékelve. A cím, ár, illetve megjelenési dátum nem került említésre, egyedül az április 20-a, mely aglobális felfedést takarta. Mint azt megtudtuk, a Code Vein-re hallgató játék egy kemény akció RPG lesz, megjelenése jövőre esedékes és a God Eater-t is szerző csapat dolgozik rajta.

code vein

A Famitsu szerint a játékot a közeljövőben meg is csodálhatjuk, így megértjük a Revenant-ok szerepét, melyek vámpírszerű lényekre utalnak. — így értelmet nyer a Prepare to Dine szlogen. E teremtmények a vérre támaszkodnak a túlélés érdekében, mi több, úgynevezett Lost-okká alakulnak át, ha ezt nem kapják meg. Megtudtuk azt is, hogy lehetőségünk lesz kétfős kooperatív játékmódra, fegyvereink körét pedig a kard, lándzsa és társaik erősítik majd.

A Code Vein egyik legfontosabb eleme a Lost-ok vérének elszívására/összegyűjtésére alkalmas szerkezet, a Blood Veil. Ezt hasznosítva különféle ruházatokat és páncélokat készíthetünk. Egy másik, kiemelkedő szerepet kapó dolog a Tempered Blood képesség. Egy-egy sikeres vérszívó támadás után többféle közvetlen, nagy erejű ütést vihetünk be. Ennek mivoltja függ többek között a vér mennyiségétől is.

Prepare-to-Dine

Mivel az egyébként Unreal Engine 4-en futó játék fejlesztése jelenleg a pletykák szerint 30%-nál tart, 2018 előtt valószínűleg nem láthatjuk azt. Egyelőre az érintett platformokról sincs semmiféle hír, de az április 20-án esedékes hivatalos leleplezés keretein belül remélhetőleg sokmindent megtudhatunk. Teljes hosszúságú előzetessel valamikor a jövő hónapban terveznek előállni.

vissza
Legolvasottabb cikkek