Készülhet a Ghost of Tsushima 2?

2022-06-21 22:16:00

Emlékezhettek rá a képek és közvetítések alapján, mennyire szeretem a Ghost of Tsushimát, és úgy gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. A Sucker Punch szamurájkalandja hatalmas sikert tudhat maga mögött, elvégre immáron több, mint 8 millió példányban kelt el, és napjaink történéseit tekintve nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben még PC-re is ellátogat, tovább növelve ezzel a népszerűséget.

Akárhogy is, bizonyos találgatások alapján már a második felvonás is készülőben van, vagyis pontosabban még csak munkatársakat toboroznak a fejlesztéshez. A Sucker Punch nemrég ugyanis egy egyelőre be nem jelentett, nyílt világú, lopakodó játékhoz keres embereket, mely alapján sokak Jin Sakai kalandjainak folytatására asszociálnak.

Egészen pontosan technikai- és vezető harctervező pozíció került meghirdetésre, és a leírásban szerepel az is, hogy közelharcban és lopakodásban jártas, valamint nyílt világú forgatókönyvekben munkatapasztalattal rendelkező egyének jelentkezését várják. Mindemellett felsorolásra került egy Encounter Designer lehetőség is, kinek feladata érdekesebbnél érdekesebb helyzetek megteremtése, valamint kihívásokkal teli ellenfelek tervezése.

Természetesen ez még nem jelent semmit, puszta spekuláció az egész, de megvallva az őszintét, lehet benne ráció. Tekintve, hogy az első felvonással végeztek, nem készül több javítás, teljes mértékben a folytatásra tudnának összpontosítani. A cikk írásának pillanatában sem a Sony, sem a Sucker Punch nem erősített meg semmit ezzel kapcsolatban, így nincs más dolgunk, mint várni. Ja, és ugye nem felejtettétek el azt sem, hogy Chad Stahelski (John Wick) rendezésében már készül a Ghost of Tsushima film?!

vissza