Karácsonyi verssel rukkolt elő a Metal Gear széria két szinkronszínésze

2018-12-18 20:36:00

Itt az ünnepi szezon, és ezt a stúdiók is szem előtt tartják. Ki-ki saját kis ötleteit csempészi bele a játékokba, ezáltal megalkotva a különböző hosszúságú eventeket, időszakokat. A Metal Gear háza tájáról egy szokatlannak mondható szituáció az idei felhozatal: a széria két szinkronszínésze, David Hayter és Cam Clarke egy verset szavalnak egy "rövidke" videó keretében.

Bár az ötödik epizódban Hideo Kojima helyettesítette Hayter, mint Snake, szívünkben mindig is ő marad a karakterhez társítva. Az elmőlt években nem is igazán hallottunk az illetőről, és ha tippelnem kellett volna, mikor, milyen körülmények között bukkan újra fel, nem ez lett volna az első voksom... Hallgassuk meg tehát a The Night Before Christmas alternatív verzióját:

Bár a vers az eredeti mű rímszerkezetét követi, a sorok kaptak "némi" Metal Gear csavart... Érdekesség, hogy Clarke Facebook posztja szerint Hayter mindösszesen 20 perc leforgása alatt írta át a művet. A széria legutóbbi játéka a Metal Gear Survive volt, melynek elég vegyes érzelmeket sikerült keltenie a kritikusokban, és bennünk is.

vissza