Kamu volt a Nintendo NX kontrollerét ábrázoló kép

2016-03-26 10:06:24

Pár napja a nemzetközi és a hazai sajtó is hőbörgött a Nintendo NX kontrollerét ábrázoló képeken, ami nem meglepő, hiszen a kényelem minden velejárójától mentes kontroller egyenesen használhatatlannak tűnt. Most pedig kiderült, hogy átvertek minket...


 

Naponta több száz kamu kép születik a létező összes internetes témát érintően, de az elmúlt évek átveréseiből okulva ma már sokkal szkeptikusabbak vagyunk a hirtelen befutott fotókat illetően.

A Nintendo NX kontrolleréről készült képeket viszont valami hihetetlen módon komolyan vettük, pedig nem kellett volna. Több fotó is kiszivárgott, amik közül az egyikkel biztosan te is találkoztál valamelyik portálon.

Nos, a képek készítői most az internet elnézését kérik hivatalosnak tűnő kamu képeik elkészítése miatt. Az alábbi videókban megnézhetjük mégis hogyan hozták össze a kontrollereket, két teljesen eltérő módon. Az egyik teljesen digitális (még ha egyáltalán nem tűnik annak akkor is) a másik pedig egy időigényesebb fizikai kontroller (amit a nagyszerű 3D-s nyomtatóval készített el emberünk).

Azt, hogy megbocsátasz-e döntsd el magad, de mindenképpen vigasztaló, hogy elárulták a turpisságot, így nem kell kamu hitben tengetnünk életünket a hivatalos bejelentésig.

 

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

 

Ennek a kacsának annyi, felvértezve várjuk a többit, mint Xbox Two, PlayStation 5...

Egyébként te elhitted, hogy ez lesz az NX kontrollere?

vissza