Jennifer Lawrence csak részegen tudott szexelni Chris Prattel

2015-11-22 17:17:38

A Passengers sci-fi/thriller film forgatásának egyik jelenetében, az egyik legnépszerűbb színésznőnek (Jennifer Lawrencenek) egy kis problémát okozott a Jurasic World sztárjával (Chris Prattel) való közösülés.


 

A jövő karácsonyra időzített Passengers - amit egyébként szeptember óta forgatnak - egy kisebb zsákutcába ért, amikor Jennifer Lawrence-nek a következő feladata az lett volna, hogy az amúgy házas és boldog családapa Chris Prattel kamera előtt szeretkezzen.

A színésznőnek egyébként egyetlen egy alkalommal sem kellett még kamera előtt szexelnie kollégájával, ezért kicsit furcsán érezte magát, amikor a rendező erre kérte. Úgyhogy rémületében Jennifer a gátlások feloldásának legjobb módját választotta, alkoholhoz nyúlt, de a helyzeten sokat ez sem segített, ezért meg is ivott pár felest (elmondása szerint mindez csak rontott a problémán).

"Amikor hazaértem, szorongtam és végig az járt a fejemben, hogy 'Úristen mit tettem? Nem tudom.'. Ő házas és ez volt az első alkalom, hogy egy házas férfival csókolóztam, ez pedig bűntudatot keltett a gyomromban. Tudom, hogy ez a munkám, de a gyomromnak ezt nem mondhatom."

 

Szóval ha a jövő karácsonykor mozikba kerülő romantikus/sci-fi szex jelenetében Jennifer picit érdekesen viselkedik, akkor az a fent említett okok miatt van. Mindenesetre várjuk az első előzeteseket, no meg képeket a Kódjátszma rendezőjének filmjéből.

vissza