Itt van minden gyártó saját GTX 1080 Ti grafikus kártyája

2017-03-07 21:46:28

A gyártók nagy része egyedi termékekkel is jelentkezett, néhány viszont csak az alapkiadásról nyújtott némi tudnivalót.


 

Arról már bizonyára értesültetek, hogy az Nvidia lerántotta a leplet a GTX 1080 Ti-ról, most viszont megnézhetjük a gyártók egyéni változatait. Mint kiderült, e kártya felülmúlja teljesítményben a Titan X-et, méghozzá jóval alacsonyabb áron, ami azért is jó, mert a "sima" 1080-asok címkéire kisebb összeg került. Mindemellett kiderült, hogy a Founders Edition 699 dolláros áron lesz kapható.

Az ASUS asztalára szokás szerint több változat is került, így a ROG vonalat is erősítik a Strix termékekkel. A GTX 1080 Ti Strix Gaming és Gaming OC kártyák a három ventilátoros DirectCU III hűtéssel és egy hátlappal lesznek ellátva. A Turbo variáció a szokásos blower megoldással érkezik.

asus gtx 1080 ti

A ZOTAC háza táján a GeForce GTX 1080 Ti PGF (Prime Gamer Force) bukkant fel. Ez egy ugyancsak három ventilátoros megoldás két darab nyolc tűs csatlakozóval, bár kicsit extrémebb kinézettel. Emellett a Founders Edition is érkezik.

zotac gtx 1080 ti

Az MSI elsősorban a Founders Edition-re összpontosít, de hamarosan a GeForce GTX 1080 Ti Gaming X is felbukkan. Ez egy dupla ventilátoros Twin Frozr VI kap RGB ledekkel.

msi gtx 1080 ti

Az EVGA a Founders Edition mellett több változattal is rendelkezik. A most bemutatott példány a GTX 1080 Ti FTW3, mely a korábban részletezett iCX hűtést kapja. A hatalmas, 100 mm-es ventilátorokkal ellátott bestia több, belső hőmérsékletet érzékelő szenzorral is el van látva.

evga gtx 1080 ti

Az Inno3D csak röhög a hárma számon, ugyanis kártyáit az iChiLL X4 hűtési megoldással szerelte fel, mely négy(!!!) ventilátort foglal magába. Három az alján, egy az oldalán.

inno3d gtx 1080 ti

A Colorful is bejelentette saját Founders Edition-jét, mely március 10-től válik elérhetővé. A gyártó egyedi kártyái valamivel később érkeznek a boltok polcaira.

colorful gtx 1080 ti

Ami a többi gyátrót illeti, a PNY, a Palit, a KFA2, a Gainward, a Gigabyte, és a GALAX mind útjára engedi saját Founders Edition-jét, azonban az egyedi tervezésű grafikus kártyáik részleteibe nem engedtek betekintést.

nvidia-geforce-gtx-1080-ti

vissza