Insurgency: Sandstorm – megérkeztek a konzolos verziók, itt a launch előzetes is

2021-09-29 17:47:00

Egy taktikai FPS-sel a mai világban elég nehéz nagyot dobni, hiszen szinte biztos, hogy a Battlefieldhez vagy a Call of Dutyhoz fogják mérni a teljesítményt, mely sorozatokhoz kezdő fejlesztőként felérni nem kis mutatvány. Nos, a New World Interactive már magával az Insurgencyvel is képes volt lenyűgözni a közönséget még 2014-ben, azonban később a Sandstorm hozta meg az igazi áttörést.

Nem, nem (csak) eladások tekintetében lett nagy szám a játék, sokkal inkább a realizmushoz való köze az, ami képes volt felemelni. A Sandstorm még 2018-ban jelent meg PC-re, ma azonban megérkeztek a konzolos verziók is. A Standard Edition digitális és fizikai formában egyaránt elérhető, a Gold és a Deluxe kiadás azonban csak digitálisan kapható. 

Míg a Deluxe Edition az alapjátékon felül csak a Year 1 Pass-t tartalmazza, a Gold kiadásnak már a Year 2 Pass is részét képezi. Az elsőéves bérlet 16 kozmetikai szettet tartalmaz, míg a másodéves további csomagokkal toldja meg a játékot. Az újgenerációs konzolokon támogatott a 4K felbontás melletti 60 FPS, de 2022-ben további nextgen fejlesztések várhatók.

vissza