Ingyenes Stronghold HD és A.D. 2044 a GOG-on!

2017-10-24 21:43:13

Az akció már nem tart túl sokáig, érdemes gyorsan lecsapni rá!


 

Ez a hét telis-tele van hatalmas megjelenésekkel, mint az Assassin's Creed Origins, a Wolfenstein II: The New Colossus, vagy a Destiny 2 PC-s verziója, de egészen biztos vagyok benne, hogy vannak köztetek, akik épp csak a monitort bámulják, és elfoglaltságot keresnek. Nos, nekik van egy jó hírünk: ingyenes két remek játék a GOG felületén!

stronghold hd

A Stronghold HD a középkori Európába kalauzolja a játékosokat egy várépítő mókára, melyet négy különféle játékmódban, és egy 21 küldetésből álló kampánnyal élvezhetünk. Mindezt akár LAN-en, vagy többjátékos módban többed magunkkal.

Az A.D. 2044 egészen más. Jelen esetben 2044-et írunk (mily' meglepő). A férfi civilizáció a kihalász szélén áll, a nők pedig úgy döntenek, saját belátásuk szerint alakítják a világot. Ha mindez nem lenne elég, fiúk, egy lézerfegyver is rendelkezésükre áll e cél beteljesítéséhez, mely csak és kizárólag a hímneműekkel végez. Többet inkább nem is mondok róla, mert a végén megvádoltok... Lényeg, hogy utolsó férfiként távol kell maradni ezen erőtől, és megdönteni a csajok uralmát.

Aki kedvet kapott bármelyikhez, a GOG áruházában egyszerre zsebelheti be őket egészen október 26-án délután 1-ig (13:00).

vissza