Ingyenes a Kingdom Come: Deliverance az Epic Games jóvoltából

2020-02-13 19:33:00

Az Epic Games a saját áruházán keresztül a már megszokott módon folytatja az ingyenes játékok osztogatását. Miután nemrég két remek társasjáték digitális adaptációjával gazdagodhattunk, most egy AAA cím a soros. A Kingdom Come: Deliverance nem elég, hogy egy remek RPG, de mindössze 2 éve, hogy megjelent, már csak ezért is megéri azt a néhány kattintást.

Aki esetleg nem ismerné a játékot, a középkori Chehország területére vezet kalandunk, melynek minden pillanatát első személyű nézetben élhetjük át. A megjelenést hatalmas várakozás előzte meg, és bár a kritikusokat megoszotta a cím, a magahibáival igenis egy remek RPG-ről beszélhetünk megannyi tartalommal. Az alapjátékon felül azóta néhány DLC-vel is bővült a projekt.

A másik ingyenes játék az Aztez, mely egy körökre osztott, egyfajta stratégiai indie projekt. A 15. századi azték birodalmat veszi alapul, és egy igencsak művészi stílusban tárja elénk azt. 

Ha esetleg ezen harcokban valaki nem találná meg a neki való helyet, a következő ingyenes projekt is a terítéken van. az előbb említett címek február 20-ig szerezhetők be, ezután pedig a Faeria veszi át a helyet, mely bár első blikkre kiköpött Heartstone, ez esetben a játéktáblát területek rendezésével, és újabb egységek elhelyezésével variálhatjuk.

vissza
Legolvasottabb cikkek