Ingyen beszerezhető a Warhammer: Vermintide 2

2022-11-04 17:35:00

Redndkívül gyorsan repül az idő... Néhány játék megjelenése mintha csak tegnap lett volna, aztán amikor rákeres az ember a pontos dátumra, kiderült, hogy évek teltek el azóta. Így vagyok a Warhammer: Vermintide 2-vel is, mely immáron 7 éve, hogy debütált, és számomra azóta sem veszített varázsából. Bár az fejból nem ugrott be, hogy születésnapos a projekt, de a Fatshark egy remek ajánlattal szerintem mindenki fejébe veri most: ingyen kínálja a játékot a Steamen!

Azonban nem ez az egyetlen ingyenes projekt a stúdió felől: november 8-án jelenik meg a Trail of Treachery DLC is, mely egy kétrészes kaland első felvonását foglalja magába, és szintén költségmentesen szerezhetjük majd be. Ebben amúgy egy értékes rakományt szállító karaván kísérete lesz feladatunk egy furcsa és szokatlan események által sújtott faluba.

És ha még mindig nem elég a stúdióból, érdemes lehet azt is kiemelni, hogy november 30-án érkezik a Darktide is, mely egy hasonló típusú cím, azonban a Warhammer 40k univerzumban játszódik, nem pedig a Warhammer Fantasy-ben. Aki ezt előrendeli, november 17-től korai hozzáférést kap, ráadásul a Vermintide 1 és 2 játékosai megkapják a Devoted Rejects Pack kozmetikai DLC-t is hozzá.

Ha pedig abszolót hidegen hagy a Warhammer világa, érdemes lehet az Epic Games Store-ba ellátogatni, ugyanis az eheti két ingyenes cím a Rising Storm 2: Vietnam és a Filament.

vissza