Ingyen beszerezhető a 2015-ös Star Wars Battlefront szezonbérlete!

2017-09-13 17:36:08

Irány az Origin, ugyanis nem tudni, meddig tartják fent eme nemes gesztust!


 

Joggal mondható, hogy a Star Wars Battlefront már évek óta a piac részét képezi. Elég arra gondolni, hogy a legújabb rész is 2015-ben jelent meg, nem ha még a 2004-es, illetve '05-ös verziókat is figyelembe vesszük. Nos, az újabb második epizód megjelenésének közeledte örömére most ingyenes az első felvonás jelentős része.

Rengeteg a panasz a 2015-ös darabra, legalábbis ami a tartalmat illeti. Ebben maga a sztori mód hiánya, és úgy általában az alapjáték szegénysége is szerepet játszik. (Hozzátenném, nekem semmi bajom vele...) Akárhogy is, a Season Pass valóban rettenetesen megdobja az alapjáték érdemi részét, így talán nem is meglepő, hogy 20 eurós áron szerepel az Origin-en... Bár most pont nem!

Egy ideje érdemes böngészni a platformot, ugyanis hihetetlen leárazásokkal állnak elő az illetékesek. A Star Wars Battlefront Ultimate Edition-je például 5 eurós, míg maga a szezonbérlet önmagában szintén ilyen áron szerezhető be. Nos, utóbbi most teljesen ingyenes az On The House keretében! A könyvtárban való regisztrációval érdemes sietni, ugyanis semmiféle közleményt nem bocsátottak rendelkezésünkre a promóció határidejét illetően.

Érdemes megjegyezni, hogy ezzel az Outer Rim, a Bespin, a Death Star, és a Rogue One: Scarif DLC-k is elérhetővé válnak. Mindemellett négy új játékmódot, nyolc hőst, 16 pályát, és számtalan kiegészítő felszerelést, illetve tárgyat tartalmaz a csomag.

Ami a második részt illeti, az előrendelők számára október 4-én, míg a többieknek 6-án válik elérhetővé a meglehetősen erős tartalommal bíró béta. A teljes játék megjelenése november 17-én esedékes.

vissza