Íme a Razer-es kenyérpirító kizárólag gamereknek

2016-03-31 21:11:19

A reggel az egyik legmeghatározóbb pillanata a napodnak, miért hagynád hát, hogy tovább szürküljön. A Razer bemutatja egyedülálló kenyérpirítóját, kőkemény játékosoknak.


 

void-2

Fogadjunk, hogy sose merted magadnak bevallani, hogy reggelire a hagyományos pirítóst sokkal boldogabban rágcsálnád, ha lenne rajta egy Razer logó. Nos, van egy nagyszerű hírünk, a professzionális gamer perifériákat gyártó cég elkészítette a világ legmenőbb kenyérpirítóját, ami nem csak logót vés a szeletre, de úgy világít és úgy néz ki, mint egy mini PC.

Az alpha fázisú projekt egyelőre a felhasználói igényekre kíváncsi mint például: „állítható legyen a pirítás utáni kenyér kilövésének magassága?” - amit 0-20 méterig beprogramozhatnánk stb... Bővebben mesélnek a lehetőségekről és célokról a tervezők és mindenki aki számít, plusz Razer logós kenyeret esznek a felvétel közben!

De ha ez még nem lenne elég, akkor a bejelentés örömére nyereményjátékot hirdet a cég, ahol 15 I Am Bread játékból nyerhetünk egyet, ha a megadott feladatokat teljesítjük.

Szeretjük a Razer-t, mert van humorérzékük és április elsejére is tudnak készülni jópofa non klisés viccel.

Akit érdekel a tréfa az erre fáradjon.

vissza