Íme, a PlayStation Plus Essential hivatalos októberi kínálata

2022-09-28 19:15:00

Nem mondanám, hogy szivárgás nélkül megúsztuk ezt a hónapot, de kiemelkedő, hogy csak néhány órával a hivatalos leleplezés előtt kerültek fel az internetre a PlayStation Plus októberi kínálatának ingyenes címei. Ahogy az megszokott, a hónap utolsó szerdáján a Sony felfedte játékait a következőre nézve, és külön érdekesség, hogy a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően ezúttal mindkét konzolgeneráción elérhető lesz mindhárom cím.

Októberben a Hot Wheels Unleashed, az Injusticed 2 és a Superhot kapott helyet a listán. Utóbbi kettő kizárólag PS4-verzióban válik elérhetővé, de a Hot Wheels natív PS5-változata is a kínálat része.

Ha valaki esetleg nem ismerné a játékokat... A Hot Wheels Unleashed egy tavaly megjelent versenyjáték a Milestone műhelyéből, mely bár vegyes érzelmeket váltott ki a közönségből, a The Game Awardson jelölték a "Legjobb sport- vagy versenyjáték" kategóriában. Az Injustice 2 tömören fogalmazva egy Mortal Kombat DC hősökkel teletömve, a Superhot pedig egy első személyű nézetes akciójáték egy hatalmas csavarral: az idő csak akkor telik, ha mi magunk mozgunk.

A játékok október 4-től érhetők el, addig van lehetőségünk letölteni a szeptemberi kínálat szereplőit, a Need for Speed Heat-et, a Granblue Fantasy: Versus-t és a Toem-et. A PS Plus Extra és Premium játékai később kerülnek bejelentésre.

vissza
Legolvasottabb cikkek