Ilyen a VR pornó - csajok akcióznak a nappalidban

2016-02-07 11:08:16

Szinte az összes valamire való pénzes cég bejelentette már saját VR szemüvegét kisebb-nagyobb eltérésekkel. Viszont már nem csak játszani lehet rajtuk, de felnőtt tartalmú videókat is lejátszhatunk az eszközön keresztül.


 

2016-01-08-vr-porn-no-filter

A Microsoft éppen az amerikai focit akarja VR-ozni, mások meg azon törik magukat, hogy közelebb juttassák a pornót a VR tulajokhoz és, hogy interaktívabbá tegyék azt(?).

BuzzFeedBlue civilekkel teszteltette a VR pornót és vették fel reakciójukat, amiket az izgalmasabb jelenetek alatt kaptak el. Nem titok, hogy a pornóipar büszke egyeduralkodói dolgoznak videóik élethűbbé tételén, amire remek felületet biztosít a VR világa, aminek sajátossága, hogy a kedves felhasználó csak és kizárólag az akciót látja -mondhatni nincs külső zaj - bár irányítani azt szemüvegen keresztül nem tudja (még).

A résztvevők igen pozitívan értékelték a dolgot: „olyan közel voltak, hogy tényleg élethűnek éreztem” mondja egyikük; „javaslom, hogy mindenki próbálja ki”; „ez a pornó nézés jövője”.

Tehát a vélemények alapján büszkék lehetnek magukra az ötlet megvalósítói és simán lehet, hogy tényleg ez a felnőtt szórakoztató ipar jövője, hiszen 15 éve még csak újságban lapozgattuk a csajokat, aztán DVD-ket vásároltunk, ma pedig az internetet bújjuk a 18+-os tartalom kihalászásának érdekében.

Találtunk egy másik reakcióvideót egyenest a CES-ről:

Mit gondolsz, tényleg ez lesz a jövő? Melyik hazai YouTuber videóját várod az alkalmazásról?

vissza