Ilyen a hazai YouTuber-hype, Windows 10 színben

2015-12-27 14:00:51

Az elmúlt hónapokban külföldön már sokak megemlítették, hogy milyen jó is az az új Windows 10 funkció, amivel a gameplay-eket egyszerűen lehet rögzíteni, ezáltal megkönnyítvén azon tartalomgyártók életét, akik szeretik felvenni, ahogy játszanak. Úgy fest, idehaza is beindult a gépezet...


0fe552a824cc335787271f303c719c83

Eddig a két legnagyobb hazai YouTube csatorna tulajdonosa/tulajdonosai meséltek egy, a Win10-be beépített videófelvevő modulról, ami megkönnyíti minden videós életét - mármint azokét, akiknek nincs Avermedia felvevőjük.

És hát kikkel lehetne jobban reklámozni egy ilyen funkciót, mint a magyar videósok krémjével: ha esetleg teljesen véletlenül elkezdenek ömleni az "Így rögzíts gameplay-t egyszerűen" című videóbemutatók, akkor ne lepődjön meg senki, bizony, beindult a Microsoft hype-vonat. Persze ennek a kampánynak a célja egyértelműen az, hogy minél többen frissítsenek a Windows 10 ingyenes verziójára, én viszont azt mondom, hogyha mindenképpen szeretnél a legújabb Win-en ügyködni, akkor vásárold meg a teljes szoftvert.

Most pedig tekintsük meg együtt az eddigi reklámokat: az egyik egy részletesebb ismertető, a másik inkább csak egy gimnáziumi kampányfilm, Windows színekben.

Pingvinharcos előadásában:

A VR-os srácok előadásában:

vissza