Így keveredik a Dark Souls, a Doom, és a Fidget Spinner

2017-06-26 22:31:30

Mindemellett Rick és Morty is ellátogat Lordan-ba, méghozzá Fidget Spinner-rel!


 

Ha valaki nem csak a Dark Souls 3 alap verzióját kedveli, hanem néhány extrára is vágyik, annak valószínűleg mond valamit Abject neve. A figura az utóbbi hónapokban jó néhány fura, ám mégis csodálatos moddal látta el a közönséget. Ezek közül a legjobbak talán, melyek más projekteket kalauzolnak Lordan-ba.

A Doom Souls, ahogy neve is sugallja, a 2016-os Doom-ot és a Dark Souls-ot keresztezi, melyből egy harmadik személyű nézet, egy logai öltözetbe bújt, sugárfegyverrel hadonászó pasast kapunk TehForcer Crystalline sisakjában. Felettébb szórakoztatónak tűnik, próbáljátok ki!

A buli azonban itt nem ér véget, ugyanis miután Lordan és a pokol összeforrt, másik két excentrikus modot is kaptunk... A Fidget Spinner ma már senki, így karakterünk kezéből sem hiányozhat. Természetesen e csodálatos 3D modell mellé egy leltárikon és textúrakiegészítés is dukál.

Ha ez sem lenne elég, a Rick Souls a mi játékunk, ahol megtaláljuk Rick ruháit, a portálfegyvert, ezekhez tartozó ikonokat és további textúrákat is. Az itt felsorolt három videó"előzetesét" feljebb tekinthetitek meg!

vissza