Idén is lesz Xbox and Bethesda Games Showcase

2022-04-28 16:02:00

A Microsoft bejelentette, hogy idén nyáron ismét megrendezi az Xbox és Bethesda Games Showcase eseményt.

Pontosabban, a bemutató június 12-én, magyar idő szerint 19:00-ás kezdéssel kerül adásba, és "az Xbox Game Studios, a Bethesda és világban elszórt partnereinktől érkező csodálatos címeit" mutatja be.

Ami a várható játékokat illeti, a showcase azokra a címekre fog összpontosítani, amelyek hamarosan megjelennek az Xbox Series X/S konzolokon és a PC-n. Azonban ezek a bemutatók arról is ismertek, hogy a fejlesztés korai szakaszában lévő új címeket is itt leplezik le meglepetészszerűen, így nem kizárt, hogy olyan játékok is bemutatásra kerülnének, amelyeknek még nincs megjelenési dátuma.

"Az Xbox & Bethesda Games Showcase mindent tartalmazni fog, amit tudni kell az Xbox ökoszisztémára hamarosan érkező játékok változatos kínálatáról, beleértve a Game Pass közelgő megjelenéseit Xboxon és PC-n" - olvasható az Xbox Wire bejegyzésében.

További információkat nem árultak el, csak néhány linket a közösségi és streaming csatornákra, ahol a közvetítést követni lehet majd. Nincs szó konkrét játékokról, az esemény hosszáról vagy bármi hasonlóról. Mivel azonban a Starfield november 11-én jelenik meg, jó esély van rá, hogy végre mélyebb betekintést nyerhetünk a játékba. Ezt azonban csak az idő fogja megmondani.

vissza