Hunt: Showdown – az eddigi legzavaróbb új ellenséget vezeti be az 1.8.1-es frissítés

2022-04-21 17:40:00

A Hunt: Showdown nagyobb frissítései, melyekkel új pályák és ellenségek kerülnek hozzáadásra az amúgy sem laposnak nevezhető kalandhoz, elég lassan érkeznek. Ennél fogva úgy vélhetnénk, hogy az érkező 1.8.1-es update-tel felbukkanó felfegyverzett zombik nem számítanak majd nagy durranásnak, de ha jobban belegondolunk, ők lehetnek az elmúlt évek egyik legzavaróbb ellenfelei. 

Bár e zombik nem lesznek képesek ránk lőni, megsebezni a kezükben lévő rozsdás pisztollyal, de egy közelharci támadás esetén elsütik azt a levegőbe. És ha van olyan játék, melyben a hang az egyik legfontosabb helymeghatározási eszköz, akkor a Hunt: Showdown egyértelműen az első helyet foglalja el e kategóriában. Egyetlen pisztolylövés is megzavarhatja a lopakodó megközelítést, lényegében ez lesz a leghangosabb zajcsapda a játékban.

Egy másik zavaró tényező lehet a lámpásokkal mozgó ellenségek jelenléte, akik ha világít a kezükben a lámpa, felgyújtanak, ha nem, lelocsolnak a benne lévő olajjal, amit később bárki meggyújthat. 

Ezeken felül egy új küldetésrendszer is bevezetésre kerül, ennek keretein belül az eddigi randomizált napi és heti kihívások helyét heti kilenc fix feladat veszi át. Ezek mindegyikének megvan a maga jutalma, és ha egy hét alatt sikerül 30 csillagot összegyűjtenünk velük, 25 Blood Bond üti markunkat. Ezen változtatások hatására a játékosoknak jól meg kel fontolniuk, mely feladatokat hajtják végre, és melyek a legmegfelelőbbek a szintjükhöz.

vissza