Hivatalosan is megerősítették a januári PS Plus felhozatalt

2021-12-30 09:50:00

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindjárt vége a 2021-es esztendőnek, és ez nem csak a téli szünet, illetve az ünnepek miatti szabadságolások végét jelenti, de a havi előfizetések megújulását is. Nincs ez másképp a PlayStation Plus felhozatallal sem, érkeznek az új címek a kínálatba.

Már az ünnepek előtt egy igen lelkes szivárogtatónak köszönhetően napvilágot láttak az esetleges résztvevők, és bár akkor még nem vettük készpénznek a dolgot, újra beigazolódtak a pletykák. Ahogy az elmúlt hónapok mindegyikében, most is helyes tippekkel látta el a közönséget a figura. – derült ki a Sony hivatalos bejelentése után.

Érkezik tehát a Persona 5 Strikers (PS4), mely egy igazi hack and slash fesztivál, egy Dynasty Warriors-típusú formula, melye napjaink egyik legnépszerűbb trendje. A második résztvevője a programnak a Deep Rock Galactic (PS4/PS5), egy kooperatív lövölde, ahol a különféle ásványok bányászása közben ellenségek hadával kell elbánnunk, ráadásul az űrben. Az előfizetés harmadik tagjaként a DiRT 5 (PS4/PS5) köszön be, mely már kissé arcade irényba rántja el a szériát, minde4nt összevetve azonban egy remek játék, ha az ember rajongója az autóversenyeknek.

A három említett játék január 4-től válik elérhetővé a kínálatban, ekkor váltják le a jelenleg még ingyenesen bezsákolható Mortal Shell-t, Godfall: Challenger Edition-t és Lego DC Super-Villainst.

vissza