Heroes of the Storm – elérhető az új Vulture hátas

2015-12-09 13:45:08

A Blizzard folyamatosan próbálkozik azzal, hogy új játékosokat csaljon, illetve a régieket visszacsábítsa különleges újításokkal a Heroes of the Storm világába.

 

heroes_of_the_storm_screenshot_20151209112608_1_nfh

A Vulture hátast azok szerezhetik meg, akik meghívják a barátaikat játszani. Nem tudható, hogy alapvetőlegesen is tervezett-e a Blizzard meghívásos rendszert iktatni a játékba, vagy csak ennyire megcsappant a játékosok száma, hogy immár eme módszerrel próbálnak növelni ezen a számon.

Azoknak a játékosoknak, akik minimum négy barátot meghívnak, akik el is érik emellett a 10-es szintet a játékban, jár majd a már régen várt Vulture hátas, de az új játékosoknak is tartogat valami különlegességet a kiadó. Első belépésnél Jim Raynor karakterét, illetve egy öt napos stimpacket kapnak, aminek segítségével gyorsabban szintelhetünk és gyűjthetünk aranyat. Ha pedig elérik a 10. szintet is, megkapják ingyen Sylvanast a játszható hősök közé, aki az egyik legdrágább kategóriás bajnokok közé sorolható. Hogy a fejlődés ezen kívül is még gyorsabban menjen az új játékosoknak, tegnaptól egészen december 16-ig mindenki további 50%-al több tapasztalati pontot kap játékonként.

Továbbá, hogy még könnyebb legyen a játék, a Blizzard megszűntette azt, hogy karaktereket és felhasználónkat szinteljük azért, hogy megkaphassuk az összes talentet. Az ingyenesen használható hősök számát hétről tízre növelték, ráadásul a játékban a shopban tartó akciókat is meghosszabbították, így az év hátralévő részében minden féláron kapható.

vissza