Heartland – ingyenes The Division spin-offot jelentett be a Ubisoft

2021-05-06 19:20:00

A  Tom Clancy's The Division még 2016-ban került megjelenésre, de játékos még mindig akad bőven, aki azóta is szüntelenül a sötét zónákat rója... A folytatás 2019-ben érkezett meg, jóval nagyobb sikert aratva, mint elődje. A kiadó már ekkor bejelentette, hogy hosszútávon tervez e címmel, tavaly pedig meg is érkezett az első hatalmas DLC Warlords of New York címmel. No, de elég a történelem órából, térjünk rá a jelen eseményeire.

A Ubisoft nemrég bejelentette, tovább bővül ezen univerzum, érkezik a The Division Heartland, mely nem mellesleg ingyenesen játszható címként robban majd be a piacra, várhatóan még 2021/22-ben. Bár részleteket nem árultak el a projektről, a közlemény szerint egy teljesen önálló játékról van szó, melyhez nem szükségeltetik a két korábbi The Division epizód ismerete. PC-re, konzolokra, és felhőalapú platformokra is megjelenik majd.

A cím alapján mindenki arra következtet, hogy New York és Washington után ezúttal az Egyesült Államok közép-nyugati területein vesszük fel a küzdelmet a járvánnyal, és az általa okozott zűrzavarral. Sajnos egyelőre arról sincs képünk, milyen stílust képvisel majd a Heartland, de az ingyenes elérhetőséget tekintve valószínűleg egy meccsekre osztott online lövölde készül e berkekben. 

Bár egyelőre nincs információ róla, mikor kezdődik a tesztfázis, már elérhető a hivatalos oldal, ahol az előzetes regisztrációkat fogadják ezt illetően.

vissza