Három új Battleborn karakter, akik őrültebbek, mint valaha

2016-02-26 13:23:51

A 2K legújabb lövöldéjébe a készítők rengeteg energiát ölnek, többet, mint a Borderlands szériába. Kérdés, hogy kifizetődik-e majd a sok fáradozás, hiszen a fő versenytárs nem más, mint a Blizzard Overwatch-a. Annyi biztos, hogy érdekes karakterekből nem lesz hiány.

 

Ezúttal három új karakterrel bővül a játszható hősök tárháza, Whiskey Foxtrottal, Kelvinnel és Shayne-nel. Mindegyiknek megvan a maga különlegessége és egyénisége, nem utolsó sorban pedig saját játékstílusa.

Whiskey Foxtrot egy szokatlan és enyhén sem tökéletes katona. Összetákolt páncélzatával és fegyverével igen furcsa látványt nyújt, de ne tévesszen meg senkit a megjelenése! UPR-SL3 puskájával, bombáival és ágyújával hamar a csatatér sztárjává válhattok vele. Főleg, ha szeretitek a whiskey-t.

battleborn_new_3

 

Kelvin egy nem mindennapi jéggólem. Az egész mikroorganizmus egy civilizáció, ami együtt alkotja az egyedet. Kelvin képes szétütni szinte bármit, megfagyasztja az ellenségét ezáltal túlélve a harcokat. Nem utolsó sorban pedig nagyon menőn néz ki.

battleborn_new_2

 

Shayne egy fiatal tinédzser lány, aki szövetséget kötött egy erős és veszélyes űrlénnyel, Aurox-szal. Ezzel tökéletes egységet alkotnak, hiszen a lopakodást és a brutális támadásokat tudják kombinálni. Így válhat egy gyenge lánykából félelmetes ragadozó.

battleborn_new_1

 

A Battleborn május 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nektek melyik karakter tetszik a legjobban?

 

vissza
Legolvasottabb cikkek