Az utolsó kívánsága, hogy láthassa a VII. SW filmet

2015-11-06 09:23:33

Daniel, egy Twitter kampánynak köszönhetően, láthatta a Star Wars VII. részét, mindenki más előtt.

Daniel Fleetwood orvosai a nyáron, két hónapot adtak a rákbeteg férfinak. Daniel utolsó kívánsága az volt, hogy még a tragédia előtt megnézhesse a Star Wars VII. részét, ezért barátaival és támogatóival, Twitteren hashtag-kampányba  kezdtek (#forcefordaniel), ami hála  a médiumoknak, és a film szereplőinek, gyorsan terjedt a neten.

Így történhetett meg az, hogy maga J.J. Abrams hívta fel a férfit, és közölte vele, hogy a gyártók/forgalmazók beleegyeztek, hogy még azon a napon Daniel megnézhesse az egyébként dec. 18. napján debütáló részt. Mivel a film premierégi azért egy bő hónap van még hátra, a stúdió nem tudta a végleges változatot bemutatni a férfinak, így ő egy bővebb Star Wras-t láthatott ami valószínűleg a "Kibővített változat" nevet fogja kapni DVD-n való sokszorosításkor.

Minden esetre jó látni, hogy a Disney törődik a rajongókkal, azt pedig gyanítom, hogy Daniel egyik legszebb napja lehetett a szóban forgó egyedi premier napja, és csak remélni tudom, hogy elégedett volt a filmmel.

vissza
Legolvasottabb cikkek