A Thermaltake Technology-t 1999-ben alapították, és azóta a "Thermaltake" márkanév alatt forgalmazzák teermékeiket az egész világon. A Thermaltake elsősorban hűtésre szakosodott, sikeresen indította el a világ első turbinahűtjét, a „Golden Orb”-ot. A „Tökéletes felhasználói élmény biztosítása” mellett a Thermaltake a számítógép hardverek és perifériák vezető gyártójává vált, és a modderek é professzionális gépösszeszerelők elsószámú választása.

 A Thermaltake 3 legfontosabb termékcsaládja ház, tápegység és hűtő. A Thermaltake hűtési megoldásokkal kezdte meg a gyártást, idővel megjelentek kínálatában a házak és tápegységek. A Thermaltake innovációja lehetővé tette a márka számára, hogy egyedi, agresszív, élénk és stílusos termékeket hozzon létre. Az innováció és szinte minden igényt kielégítő termékkínálat mellett a Thermaltake a modder piacra is belépett, ahol ugyancsak teljes megoldást kínál. 

A Thermaltake „3-as fogadalma” erőteljes ígéretet ad a felhasználóknak; olyan termékeket kínál, amelyek reprezentálják a „Minőséget, teljesítményt és megbízhatóságot”. A Thermaltake folyamatos sikereinek is ez az alapja. A cég hivatalos honlapja: www.thermaltake.com.