2021 Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évad

Nyolc modder méri össze tudását a TOUGHRAM memóriamodulok segítségével

2021-04-16 14:35:00

2021. április 16., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a vezető PC komponens márka és a PC-s modderek első számú választása büszkén jelenti be, hogy idén is megrendezi a „RAM MOD Invitational” modding eseményt! Egy hónapon belül nyolc különböző versenyző a Fülöp-szigetekről, Belgiumból, Kanadából, Thaiföldről, Németországból, Franciaországból, az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból fogja összemérni tudását a TOUGHRAM memóriamodulok segítségével. A résztvevő moddereknek adott időn belül kell módosítaniuk a RAM-ok hűtőbordájának dizájnját anélkül, hogy nagy mértékben megváltoztatnák a RAM kialakítását és elrendezését. A versenyzők csak a TOUGHRAM modulokat használhatják. A moddereknek lehetőségük van létrehozni egy állványt vagy egy platformot a modulok számára, azonban a modulok kialakításának érintetlennek kell maradniuk.

A versenyt a Tt Community fórumain rendezik meg, az előzetes szavazás időtartama április 2. és 23. közé esik, a következő szavazási esemény pedig május 5-től kezdve két héten át fog tartani. Mindenkit szeretettel várunk, hogy regisztráljon és szavazzon a Tt Community fórumain. A regisztráltak fantasztikus nyereményeket kaphatnak, hogy fejleszthessék saját rendszereiket.

A verseny első három helyezettje egy 7 400 dollár összértékű nyereményalapért harcolhat, melyet az egyediség, a dizájn koncepciója, a nevezési fotók és a videók minősége alapján fogják odaítélni a legjobb moddereknek. Ha a versenyző egy állványt is készített a memóriamodulokhoz, annak a videóban és a fotókon is szerepelnie kell. 

A moddingok elbírálását a Thermaltake zsűrije és a TT vezérigazgatója, valamint gondosan kiválasztott profi modderek végzik. Mindezek mellett a Tt Community tagjai is 30%-kal hozzájárulnak a végső eredményekhez. Ne hagyd ki annak a lehetőségét, hogy hetente hihetetlen díjakat nyerhess a Tt Community tagjaként a kedvenc RAM moddingodra való szavazással!

A nyertesek listáját 2021 júniusában hirdetik ki.

További információkért kérjük, látogass el a https://rammod.thermaltake.com/2021s1 oldalra.

A 2021 Thermaltake RAM MOD Invitational 1. évadának legfontosabb részletei

Moddolj a TOUGHRAM-mal

A TOUGHRAM kiváló alkatrészekből áll, esztétikus kialakítással rendelkezik és kiemelkedő játékteljesítményt nyújt. A tartós alumínium hűtőbordák nemcsak fokozzák a hőelvezetést, hanem elegáns megjelenést biztosít rendszerednek.  Ezenkívül a szálcsiszolt alumínium hűtőbordával rendelkező, 98 g-os modulok kívül és belül is kifinomult eleganciát nyújtanak.

További információ:

https://www.thermaltake.com/toughram-memory-ddr4-4400mhz-16gb-8gb-x-2.html

https://www.thermaltake.com/toughram-memory-white-ddr4-4400mhz-16gb-8gb-x-2.html

Találkozz a Modderekkel

A moddereink névsora a következő: Mike Petereyns, Erik Bergwest, Wael Kadri, Ali Abbas, Jesse Palacio, Suchao Prowphong, Rob De Luce és Tim Parker

Hogyan tudsz szavazni?

Hetente lehet szavazni a TT Community fórumain, ahol a szavazással értékes nyereményeket zsebelhetsz be. A szavazást asztali és mobil platformon egyaránt elvégezheted, ugyanis a TT Community platform (http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk Téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással. Véleményeddel és ötleteiddel Te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc modderedre!

Hivatalos weboldal - http://rammod.thermaltake.com/2021s1

TT Community fórum - http://community.thermaltake.com

vissza