Összefoglaló a Bethesda Softworks bejelentéseiről az Xbox Games Showcase Extended során

2023-06-13 22:46:00

Hi-Fi RUSH | Arcade Challenge! Frissítés! Hivatalos bejelentés

A Tango Gameworks bejelentette, hogy jövő hónapban új tartalmat kap sikeres játékuk, a Hi-Fi RUSH az Arcade Challange képében! Frissítés! Ez a frissítés sok új tartalommal érkezik, beleértve két új játékmódot is: A BMP RUSH! és a Power Up! Tower Up!, amelyekhez új zenék, valamint rengeteg új testreszabási lehetőség és különleges támadás is társul. Az Arcade Challenge! Frissítés! július 5-én ingyenesen elérhető lesz minden olyan játékos számára, aki rendelkezik a játékkal. A Hi-Fi RUSH elérhető Xbox Series X|S és PC platformokon.

Fallout 76 | Once in a Blue Moon előzetes

Gyűljetek össze a tábortűz körül, és nézzétek meg a Bethesda Games Studio legújabb előzetesét a Fallout 76 közelgő, Once in a Blue Moon című frissítéséhez, mely június 20-án jön minden platformra. Küzdj két új nyilvános eseményen: ezek a Safe and Sound és a Beasts of Burden, kutasd fel a Blue Devilt és az Oguát, két új kriptidet Appalachiában és még sok egyebet e minden Fallout 76-játékos számára ingyenes frissítésben!

The Elder Scrolls Online | Miért ez a legjobb időpont, hogy az új játékosok kipróbálják a Necrom fejezetet

The Elder Scrolls Online Rich Lambert kreatív igazgató és CJ Grebb művészeti igazgató elemzik a legújabb Necrom fejezet felvételeit, és elmondják, miért érdemes új és visszatérő játékosoknak egyaránt még ma beleugrani az ESO és a legújabb fejezet világába. A The Elder Scrolls Online: Necrom már elérhető PC-n/Mac-en, és 2023. június 20-án konzolokra is megjelenik.

vissza