Már elérhető a Hi-Fi RUSH: Arcade Challenge! frissítés

2023-07-05 19:02:00

A mai napon a Tango Gameworks kiadta a Hi-Fi RUSH: Arcade Challenge! Update! kiegészítőt ingyenesen minden olyan játékos számára, akik rendelkeznek a játékkal Xbox Series X|S konzolon, Xbox Game Passon keresztül vagy PC-n. Azok a játékosok, akik végigvitték a játékot, most próbára tehetik magukat két új játékmódban: a BPM Rush!-ban és a Power Up! Tower Up!-ban!

A BPM Rush! játékmódban a játékosoknak egyre nehezedő csatákon kell átverekedniük magukat, amelyekben az előrehaladással a zenék egyre gyorsulnak. A játékosok három nehézségi szint közül választhatnak: Könnyű, Normál és Ex, amelyek közül mindegyik 200 BPM-re gyorsul.

A Power Up! Tower Up! játékmódban a játékosoknak a Ritmustorony játékmód egy átkevert változatán kell végigmenniük, amelyet véletlenszerű zenékkel és kihívásokkal töltünk fel; de van egy extra turpisság is: Chai le van gyengítve, minden fejlesztését elveszíti. A játékosok minden körben fejlesztéseket kapnak, amelyekkel felerősíthetik a képességeiket, de válasszatok bölcsen: a fejlesztések különleges jellemzőkkel is rendelkeznek, amelyek hatással lesznek a következő csatára; ezek lehetnek segítségek, de ugyanakkor további kihívások is.

Az új játékmódok mellett az Arcade Challenge! Frissítés! két új ellenséget és rengeteg feloldható jutalmat, többek között új különleges támadásokat és ruhadarabokat, is tartogat, valamint egy titkos, végső jutalmat azoknak a játékosoknak, akik az új játékmódokhoz kötődő 40 kihívás mindegyikét teljesítik.

Az Arcade Challenge! Frissítés! már elérhető ingyenesen minden olyan játékos számára, aki rendelkezik a Hi-Fi RUSH játékkal Xbox Series X|S konzolokon vagy PC-n. A Hi-Fi RUSH elérhető a Game Passon keresztül is Xbox Series X|S konzolokra és PC-re, valamint megvásárolható a Microsoft Store-ban, Steamen és az Epic Games Store-ban.

vissza