Animációs videók érkeztek a Starfieldhez

2023-07-25 21:14:00

A Bethesda Game Studios új kalandra hív: ismerd meg a Starfield népét és kultúráit a The Settled Systems – A Starfield Animated Anthology segítségével. A The Settled Systems a Starfield három nagyobb városába enged bepillantást. Kövess egy szállítópilótát New Atlantisban, aki az elit izgalmas életére vágyik; egy elhagyatott árvát, aki kiutat keres Akila Cityből; és két utcai patkányt, akik a túlélésért küzdenek Neon gyomrában.

Supra Et Ultra

Az Egyesült Gyarmatok fővárosában, New Atlantisban egy Kent nevű futárpilóta arra vágyik, hogy a Betelepült Rendszerek legkívánatosabb részén éljen. Miután csatlakozott az UC Vanguardhoz, és feljutott a fővárosi elitbe, Kent gyorsan rájön, hogy a bolygón kívüli kalandok azok, amelyekre leginkább vágyik.

Ahol a remény épül

Vanna – a híres kolóniaháborúk egyik árvája – kétségbeesetten szeretné felfedezni a csillagokat, és ehhez csak egyvalami kellene: egy működő hajó. Javítóalkatrészek után kutatva végighalad a városon, és váratlan veszélybe kerül, de álma közelébe jut.

A kéz, amely táplál

Neon két utcai patkánya, Ada és Harper bűntársak, akik abból élnek, hogy meglopják az élvezetek városába bulizni érkezőket. Amikor Ada erkölcsi válaszút elé kerül, gyorsan felkelti a mindent látó Ryujin Industries figyelmét, és izgalmas új lehetőség nyílik számára. De milyen áron?

A Starfield szeptember 6-án jelenik meg Xbox Series X|S-re és PC-re. Előrendeléssel vagy Game Pass használatával első naptól játszható. A Premium vagy a Constellation Edition előrendelése a vásárlás dátumától, valamint az esetleges leállásoktól és időzóna-eltérésektől függően akár öt napos korai hozzáférést biztosít a játékhoz.

vissza