Guinness-rekordot döntött a Blizzard a világ legnagyobb diorámájával!

2017-11-05 23:05:50

Életre kel a World of Warcraft legújabb cinematic előzetese!


 

Annak ellenére, hogy az idei Blizzcon-on bemutatták a World of Warcraft legújabb kiegészítőjének cinematic előzetesét, és az Overwatch is gazdagodott ezzel-azzal, a legnagyobb meglepetés a hatalmas dioráma volt, mely a Szövetség és a Horda közti epikus háborút szimbolizálja. A „Battle for Lordaeron” a Battle for Azeroth mondhatni rekreációja.

A múltkori videóban láthattuk Undercity ostromát, ahol is Anduin Wrynn vezetésével a Szövetség bosszút áll Sylvana árulásáért, mely korábban a király halálához vezetett. A Blzzar most felélesztette a csatát egy több, mint 10.000 (igen, tízezer) miniatűr modellből álló, 120 négyzetméteren elterülő makettel. Amellett, hogy a katonák ábrázolása megtörtént, ha jól megnézzük, még a frakcióvezetőket is megtalálhatjuk a művön, olyannyira aprólékos.

A legnagyobb pacsi mégis azért jár, mert e kis figurák mindegyike a látogatók WoW karaktereit formálja! Az ott lévők egy alkalmazás segítségéve találhatják meg sajátjukat a diorámán. Még monitoron keresztül is elképesztő, nem csoda, hogy világrekordot érdemelt...

vissza