Greedfall – megjelent a Gold Edition, előzetes is érkezett hozzá

2021-06-30 17:59:00

A GreedFall bejelentése enyhén szólva is nagy port kavart az interneten, főleg annak tudatában, hogy a méltán híres Gothic- és Risen-széria írói állnak a munkálatok mögött. A megjelenést mindenki tűkön ülve várta, a játék pedig véleményem szerint hozta is a várt szintet. Remekül megírt sztori, több órányi tartalom, érdekes környezet, jól felépített világ, egy szóval minden, ami egy jó RPG-hez kell. Most, hogy immáron majdnem két éves a játék, a Spiders Studio és a Focus Home Interactive úgy gondolta, itt az ideje a végső formának!

A Gold Edition megjelenésével nem csak a 4K UHD felbontás vált elérhetővé, de a PlayStation 5 és Xbox Series X/S tulajdonosok egy kis performance-boosttal is gazdagodtak. Az alapjátékon felül az új The De Vespe Conspiracy DLC is része a csomagnak, mely nem csak új ellenfeleket és felszereléseket, de sztoribővítést is hozott, melynek keretein belül a Teer Fradee vidékére "tévedünk". Egy új előzetesben most szemügyre is vehetjük mindezt:

A Greedfall és a The De Vespe Conspiracy DLC egyaránt elérhető PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, illetve Xbox One-opn, Series X/S-en.

vissza
Legolvasottabb cikkek