Grafikai frissítést kapott a Hellblade: Senua's Sacrifice

2021-11-17 18:07:00

Durva belegondolni, hogy már négy év eltelt a Hellblade: Senua's Sacrifice megjelenése óta... Akárhogy is, a Ninja Theory nagysikerű projektje most egy jelentős frissítést kapott, legalábbis ami a PC-s portot illeti. Bár a játék eddig sem festett rosszul, immáron a sugárkövetés is opció, a részletgazdagság is nőtt, és támogatottá vált az Nvidia DLSS, illetve az AMD FSR technológia is.

Ami a beállításokat illeti a sugárkövetés a visszaverődésekre és az árnyékokra összpontosít, itt kicsi, közepes és magas szintek között válogathatunk, az árnyékokra vonatkozóan azonban csak akkor lép életbe a dolog, ha magas beállításon játszunk. Érdemes azt is kiemelni, hogy ez AMD és Nvidia kártyákon egyaránt működik, hiszen DirectX alapon fut.

A grafikus frissítések mellett több kisegítő funkciót is kaptunk, mostantól billentyűzeten és kontrolleren egyaránt testre szabhatjuk az irányítást, átméretezhetjük a feliratokat, és színvaksággal kapcsolatos beállítások is érkeztek. 

Mindez egy ingyenes frissítés formájában vált elérhetővé, mindenki szabadon letöltheti. Ami engem illet, biztosan futok vele még egy kört, mielőtt a folytatás megjelenne.

vissza
Legolvasottabb cikkek