God of War 4 - képek és bizonytalan részletek

2016-04-05 14:45:53

Korábban már a PlayStation 4K kapcsán felbukkant a rejtélyes GoW 4 cím, ami feltehetően a címszereplőt takarja, most pedig, újabb részletek derültek ki róla.


 

Az este folyamán shinobi602 - igaz, hogy kétes, de - információkat hagyott maga után, miszerint a következő God of War részben már nem a görög mitológia szálain haladunk tovább. A pletyka szerint északra, azon belül is a skandináv történelem felé vesszük az irányt. A reflektorfénybe állítólag a Valhallába való eljutát kerül, ehhez pedig 9 világon, köztük Alfheim-en, a tündérek honján kell átkelnünk.

A képek szerint a főszerepbe ismét Kratos kerül, aki bár szakállal és a láncok helyett fejszével, de még mindig jó erőben van. Az ellenfelek kilétére nem adtak utalást, de kiindulva abból, hogy a görög mitológia komplett populációját eltettük láb alól, bőven akadhat meglepetés e téren.

god of war 4

god of war 4

god of war 4

További képeket találhattok a NeoGAF weboldalán.

Felmerült azonban egy híresztelés, miszerint exkluzív címről van szó a PlayStation 4K javára... Egyrészt reménykedünk, hogy nem így van, másrészt talán a Sony is belátja, hogy a generáción belüli exkluzivitás nem jó húzás. A cég ezen információk közül egyet sem támasztott alá, tehát mind csak bizonytalan, viszont nem hangzik rosszul.

vissza