GC16 - For Honor alfateszt információk és gyűjtői

2016-08-17 19:24:51

A Ubisoft is beállt a sorba, az idei Gamescom-on rengeteg új információt tudtunk meg a készülő For Honor-ről.


 

A Ubisoft bejelentette, hogy a For Honor-höz érkezik gyűjtői kiadás, ami önmagában nem meglepő, az viszont már igen, hogy ezt kizárólag a Uplay rendszerén keresztül csak meg. A csomagban mindenekelőtt egy rettentően menő, a játék három frakciójának sisakját ábrázoló "szobor" kapott helyet. Emellett egy litográfia és egy zenei CD is a tartalmat képezi. Természetesen maga a játék is jár a kiadáshoz, ehhez pedig a Deluxe Edition-höz is járó Deluxe Pack is dukál szezonbérlettel együtt.

A Collector's Case 139,99€-s áron lesz elérhető. Az előrendelők a Legacy Battle Pack-kel gazdagodnak, mely minden frakcióhoz a maga vad szellemét megtestesítő páncélt foglalja magába és a Warden, a Raider, illetve a Kensei viseli majd őket.

for honor

És hogy ne csak a tárgyilagos dolgokat említsük, a Ubisoft közlönye szerint a For Honor alfatesztje szeptember 15-től 18-ig kerül megrendezésre, melyre a hivatalos oldalon már regisztrálhattok is. A játszani kívánt platform mellett a frakciók közül is választani kell! A bejelentés során arra is fény derült, hogy összesen 12 játszható karakter kap helyet a mókában, így értelemszerűen a vikingek, a lovagok és a szamurájok is négy hőst kapnak, melyek mindegyike különböző:

Vanguards: jó támadási és védelmi képességekkel rendelkező, kiegyensúlyozott harcosok

Assassins: gyors és halálos karakterek nagy sebzéssel és jó párbajképességekkel

Heavies: mind közül a legellenállóbb hősök halálos sebzéssel. ennek ára viszont a lassúság. Különösen hatékonyak a különféle pontok (helyek) megvédésében és az AI likvidálásában.

Hybrids: más típusú karakterek képességeit és jellemzőit ötvözik, melynek eredményeképp új taktikákat kínálnak fel

A fejlesztők részletezték, hogy a haladási rendszer is egészen más lesz minden hősnél. Minden többjátékos küzdelem és kampányküldetés után tapasztalati pontokat, képességeket és vizuális kiegészítőket kapunk. Emellett a csatatér kifosztására is adódik lehetőségünk. Ha felveszünk egy tárgyat, azt karakterünk a saját harcmodorának megfelelővé alakítja majd át, így megtartva a csapatok közti egyensúlyt.

A For Honor február 14-én érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, mely utóbbit, mint kiderült, a Rainbow Six: Siege DLC-iért felelős Blue Byte fejleszt.

vissza