Gamescom 2015 - Microsoft, Ubisoft, Blizzard és EA felhozatal

2015-07-25 12:55:42

Míg a Sony idén nem vesz részt a Gamescom-on és inkább a Paris Games Week-en mutatja be ötleteit októberben, addig a Microsoft és a Ubisoft gőzerővel hajt, hogy minél jobb projektek bejelentésével lepjenek meg minket. Mint azt tudhatjátok a Gamescom az E3 mellett a másik legnagyobb videójátékos rendezvénye, melyet idén augusztus 5 és 9 között tartanak meg Kölnben.

article_post_width_Xbox-One-gamescom-2015

A Microsoft előadása augusztus 4-én (0. nap) délután 4 órakor esedékes. Középpontba helyezik a Scalebound-ot, a Crackdown-t, valamint a Quantum Break-et is. Persze ennyiben nem merül ki a konferencia! Természetesen számíthatunk teljesen új bejelentésekre is, ám ezekről valószínűleg csak a helyszínen hallhatunk majd először. Mindemellett a sokat emlegetett projektek nagy része is biztosan (legalábbis reményeink szerint) részt vesznek az eseményen. Gondlunk itt például a Halo 5: Guardians-ra, a Rise of the Tomb Raider-re, a Gears of War Ultimate Edition-re illetve 4-re, valamint a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-re.

A Ubisoft is kecsegtet jó néhány megjelenéssel, melyek mindegyike kipróbálható lesz. Ő már nem tart saját konferenciát, de a köztudatban lévő címeit természetesen elviszi a Gamescom-ra. Ezek között szerepel a For Honor, az Assassin's Creed: Syndicate, a Tom Clancy's The Division illetve Rainbow Six: Siege, a Might & Magic: Heroes VII, a Trackmania Turbo, a The Crew: Wild Run és az Anno 2205 is. Nem kevés cím, nem is kis projektekről van szó, és így szinte minden kategóriában megmutat magából valamit a csapat, akár stratégiáról, autókról, lövöldözésről, akár a nem lőfegyveres harcokról van szó. Mi több, tartanak egy cosplay versenyt is a rajongók számára, és nem elfelejteni, hogy Rainbow Six Siege Showmatch is lesz, ahol a legjobb játékosok játszanak. A Just Dance World Cup selejtezőjén is kipróbálhatják magukat a rajongók.

A Blizzard-ot sem kell félteni, hogy háttérbe szorul. A csapat, terveik szerint mintegy 500 játékállomást építenek ki az eseményen. Esetükben is ki lehet próbálni projektjeiket. Nem kis címekkel vesznek ők sem részt a Gamescom-on. Ott lesz a World of Warcraft, a Hearthstone, a StarCraft 2: Legacy of the Void és a nemrég megjelent Heroes of the Storm is. Ezek mellett természetesen az ígéretesnek tűnő Overwatch sem maradhat ki a buliból! Ajándéktárgyak vásárlására is lesz lehetőség a Blizzard Shop-ban.

Blizzard-Gamescom-2015

Az Electronic Arts konferenciájára augusztus 5-én, első nap, délelőtt 10-kor kerül sor. A felhozatalt még nem hozták nyilvánosságra, de elég valószínű, hogy nem akar eltörpülni a többi csapat mellett, így merjük remélni, hogy elhozza nekünk a Star Wars Battlefront-ot, a Mirror's Edge Catalyst-et, a Need for Speed-et és a FIFA 16-ot is.

Az idei Gamescom-on bemutatásra kerül a Battlefield Hardline második kiegészítője, a Robbery DLC is. Gazdagodunk egy új játékmóddal is és középpontba kerülnek a bandaháborúk.

Egyenlőre semmi egyebet nem tudunk, de amint kiderül valami, azonnal jelentkezünk! Addig is maradjatok velünk!

vissza