Galaxy in Turmoil, avagy feléledhet a Battlefront 3?

2016-03-22 15:51:10

Az EA által készített új Battlefront vegyes kritikai fogadtatásának köszönhetően az orosz Frontwire Studios modder-csapata megpróbálná feléleszteni a soha el nem készült Battlefront 3-at.


 

 

Az eredeti Battlefront 3-ból, annak hivatalos törlése után rengeteg kép és gameplay videó került fel a netre, sőt maga a félkész játék is kiszivárgott, amivel ha ügyesek voltunk még játszani is tudtunk. Maga a játék állítólag már majdnem kész volt, de minőségi okokra hivatkozva lelőtte azt a LucasArts. Az EA féle Battlefront viszont megosztotta mint a játékosok, mint a kritikusok véleményét, így egy orosz modder csapat, a Frontwire Studios a kezébe vette a dolgokat, ők maguk szeretnék befejezni a hivatalos harmadik felvonást, méghozzá Galaxy in Turmoil néven.

Terveik szerint rengeteg eredeti helyszín, fegyver és karakter szerepelne a programban, méghozzá mindezek alatt az Unreal Engine 4 motorja dübörögne. A dolog buktatója viszont az, hogy a Star Wars jogai a Disney kezében vannak, így ha ők úgy gondolják, bármikor kérelmezhetik a projekt leállítását, amit nagy valószínűséggel meg is fognak tenni, hacsak az orosz srácok nem találnak valamiféle kiskaput.

Tehát a remény hal meg utoljára, az eredeti két Battlefrontot kedvelők tűkön ülve várják, hogyan is alakulnak az események. Akik viszont jól szórakoznak a tavalyi Battlefronttal, nekik jó hír, hogy a season pass tulajdonosai ma kapják meg az első fizetős kiegészítőt, ami az Outer Rim címre hallgat, benne pedig új hősök, pályák és fegyverek.

vissza