Friday the 13th - megvan a megoldás az egymást gyilkolászó csapattársakra

2017-08-09 21:36:45

Elszánták magukat a fejlesztők, mivel a játékosok megállás nélkül egymást ölték meg.


 

A játékosok legtöbbje, akik próbálták a Friday the 13th-t, valószínűleg minden erejükkel a pszichopata Jason megfékezésével foglalkoznak, azonban vannak figurák, akik nem képezik e halmaz részét. A Gun Media elmondása szerint a megjelenés óta fennálló legnagyobb problémát a projekttel kapcsolatosan az egymást bántalmazó csapattársak jelentik. Míg a legtöbb fejlesztő próbálja minél közelebb hozni az élet-halál élményt, e battle royal forgatókönyvét úgy fest, át kell, hogy írják.

friday the 13th

Annak ellenére, hogy a sztori szerint egy mániákus gyilkos, és egy sor áldozat a szereplő, itt Jason maga sokszor inkább néző a dologban, mint résztvevő. Mint kiderült, a következő patchcsel a publikus meccsek keretein belül törlésre kerül a teamkill, legalábbis ami a shotgunt és a machetét illeti. Továbbra is nyílik lehetőség egymás bántalmazására, viszont minderre sokkal kulturáltabb módon kerül sor.

A játékosok által vezetett autók továbbra is képesek kárt okozni a másikban. Ez a bétában még nem volt játszható opció, azonban néhányan ezt kihasználva mozgásképtelenné tették a járműveket szimplán azzal, hogy eléjük álltak. „Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a medve, mert az megöl.” - szzokás mondani, így a medvecsapdák sem képeznek kivételt a sebzés alól.

Egyelőre nincs hír, mikor is érkezik pontosan e frissítés, de a Twitteren látottak alapján három pörgősebb játékmenetre specializálódott térkép is úton van.

vissza