Fotó móddal és Halloween-csomaggal bővült a The Ascent

2021-11-01 10:19:00

A The Ascent az idei év egyik talán legnagyobb meglepetése lett. A Neon Giant projektje nagyot durrant a Diablo-szerű irányítással és a Cyberpunk-szerű világbeállítással a Veles nevű bolygón, melynek kb 90%-a fegyver, a másik 10% pedig világító neoncső. Na, viccet félretéve, a látvány tényleg nagyot üt, és rendkívül hiányzott a fotó mód a projektbe. A fejlesztők meghallgatva a rajongók kérését most több javítás mellett ezt is belefaragták a játékba. 

A fotó mód egyszerűen aktiválható a beállításokban, majd ezt követően a "P" billentyűt lenyomva. Emellett a hangok, az ütközések, és a lassú betöltés is javításra került, ráadásul 10 új fegyverskin és 2 ing is érkezett. A Halloween Pack is elérhetővé vált, mely egy töklámpás maszkot, egy csontváz inget és egy koponya arcfestést hozott magával.

A Neon Giant jelentései szerint idén még két frissítést terveznek kiadni, melyek többek között egy téli csomaggal és néhány mellékküldetéssel bővítik a játékot, jövőre pedig egy egy "New Game+" mód is érkezik.

vissza
Legolvasottabb cikkek