For Honor - kapunk egyjátékos módot is

2015-12-26 10:00:40

Az idei megjelenéseket és az E3-on tett bejelentéseket tekintve igencsak mozgalmas évet tudhatunk a hátunk mögött. A király hangulatban megteremtésében pedig a For Honor is nagy szerepet játszott.


 

 

Igaz, hogy még nem sokat tudunk a projektről és még meg sem jelent, sőt még megjelenési dátumot sem kaptunk vele kapcsolatban, de rettentően bizakodók vagyunk! A Ubisoft-nak ha minden bejelentett projektje úgy sikerül, ahogy tervezte, le a kalappal előttük, de komolyan. Nemrég debütált a Rainbow Six: Siege, hallottunk már a Wildlands-ről, de nekem valahogy még mindig a For Honor a szívem csücske a bejelentések közül. Előbb említetthez már a megjelenés utáni videón kívül egy frissítés is érkezett, de még mindig hiányoljuk az egyjátékos módot.

A fejlesztőcsapat nemrég közzétett egy videót, melyben összefoglalja mi is történt a For Honor-rel a bejelentés óta egészen mostanáig. Ez, mondhatni elég szokatlan, tekintve, hogy még csak megjelenési dátumot sem szögeztek le. Több dolog is kiderül e beszámolóból, de legfőképp annak örülünk, hogy ezesetben megkapjuk a várva várt egyjátékos módot. Reméljük egy remek történet is dukál majd hozzá. Eddig egyhangúan a pozitív irányba tart a a projekt!

Ezen felül elhangzik, hogy nemsokára részletesebben megismerjük a vikingeket. Merjük remélni, hogy a lovagokkal kapcsolatban is kapunk egy jobban elmélyülő bemutatást, tekintve hogy a vikingekkel már a szamurájok után a második kasztról kapunk ismertetőt.

vissza