Felnőtteknek szánt színezővel rukkol elő a CD Projekt Red

2017-08-02 21:39:18

Kettőt tippelhettek, mely képpel promózzák e kifestőt...


 

Időnként már komolyan rákeresek a Google-ben a „bathtub Geralt” kifejezésre, hogy van-e valami fejlemény kedvenc witcherünk fürdőkádas kalandjairól, na meg mert ilyen melegben már nézni is megnyugvás egy kád vizet... Általában csalódottan zárom be a böngésző ezen ablakát, hiszen semmi újat nem találok, azonban ma megtört a jég (jesszus, a jég is jó dolog).

witcher bathub geralt

Rafal Jaki a fenti képpel örvendeztette meg a nagyérdeműt, majd elmondta, felnőtteknek szánt színezővel rukkolnak elő novemberben. A komplett könyvet ide kattintva érhetitek el, de a borítót nézve nem hinném, hogy a fürdőkád kapja a főszerepet benne, ha egyáltalán felbukkan... Igen, megmondom őszintén, fantáziám nekem is más irányba kezdett kalandozni, mikor először hallottam e hírt, de még nincs minden veszve, ne ítéljük meg a fedlap alapján.

A leírás szerint Geralttal, Cirivel, Triss-szel, Yenneferrel, Roach-csal, Shanival és rengeteg más Witcher szereplővel találkozhatunk majd lenyűgöző beállításokban. Rendkívül részletes fekete-fehér illusztrációkat kapunk a széria által inspirálva, mely egy gyűjtő arzenáljából szinte nélkülözhetetlen darab lesz.

vissza