Fear The Walking Dead - hivatalos szinopszis

2015-07-27 20:47:36

Sokan hallhattatok már a The Walking Dead háttérsorozatáról, a Fear The Walking Dead-ről, amely még az eredeti sorozat 6. évada előtt elindul. Láthattátok már a trailer-t is, és a történetről is hallhattatok már ezt-azt, most azonban a szereplők portréképei mellé megkaptuk a sorozat hivatalos áttekintőjét is, amely segít kicsit tisztázni, miről is szól pontosan:

Ismerd meg a The Walking Dead élőhalottakkal teli világának új oldalát, a járvány kezdeteit egy széthullott család szemszögéből. Egy titokzatos járvány tör ki, abban a városban ahol mindenki rejteget valamit a múltjával kapcsolatban, szétzilálva Madison Clark iskolai tanácsadó és Travis Manawa angol tanár nehezen felépített családi életét. A két család egyesülésének mindennapos feszültsége és a nehezen kezelhető gyerekek problémái a háttérbe szorulnak, amikor a társadalom elkezd összeomlani. Amikor már csak a túlélés az elsődleges, a családnak döntenie kell, hogy újrakezdenek mindent vagy elfogadják a sötét múltat.

Legtöbben azt remélték, hogy talán fény derül a vírus kialakulásának okára, ezt azonban a leírtak alapján el kell felejteni, mivel nem az okát, hanem a kezdetét elemzi.

vissza
Legolvasottabb cikkek