Farming Simulator 22 – előzetes, megjelenési dátum, és néhány információ is érkezett

2021-06-22 18:25:00

"A móka úgy nő, mint a káposzta!" – így rajtol a hivatalos közlemény... És való igaz, jelen időjárási körülmények szinte minden növénynek kedveznek, és hogy ne csak a valódi, de a virtuális gazdák is boldogok legyenek, a GIANTS Software bejelentette a Farming Simulator 22-t, ráadásul egy cinematic előzetes, egy megjelenési dátum, és némi információ is került a repertoárba. 

Újoncként köszönthetjük a szőlőt a játékban, ültethetjük, szüretelhetjük, de az olajbogyó is játszható opció az idei epizódban, melyek a szintén új ellátási lánc funkciónak köszönhetően kerülnek be a játékba. A gabonafélék listája is nőtt, és természetesen az új növényekhez új gépek is dukálnak, ilyen többek között a New Holland Braud 9070 szőlőkombájn. 

A CGI előzetesben hatalmas hangsúlyt kapnak a különféle generációk, a rövidke videó során is apja-lánya művelik a földeket, de az új járművek egy részét is felvonultatja az anyag. A fejlesztők elomondása alapján ezen felvonásban az eddiginél is több vidékfejlesztés, régió, és funkció áll majd rendelkezésre, hogy minél több játékossal ismertethessék meg a gazdálkodás rejtelmeit. 

A Megjelenési dátum november 22-re van kitűzve, ám az előrendelésre már most van lehetőség, akik pedig ezt megteszik, ajándékként a CLAAS XERION SADDLE TRAC csomagot kapják kézhez, mely öt gépet tartalmaz majd. További részleteket a hivatalos honlapon, és a július 21-től 23-ig zajló FarmCon-on láthattok.

vissza
Legolvasottabb cikkek