Far Cry Primal - érdekes a gyűjtői kiadás

2015-12-04 18:44:23

Kevesebb, mint 3 hónap van hátra a Far Cry Primal megjelenéséig, amit a legnagyobb rajongók egy speciális gyűjtői formában is megkaphatnak.

 

far-cry-primal

Ma hajnalban került megrendezésre a 2015-ös The Game Awards, ahol a Ubisoft bemutatta a Far Cry Primal első gameplay trailerért, amit aztán még sikerült fűszerezniük további videókkal. Eddig még nem tudjuk, hogyan illik ez a rész a Far Cry univerzumba, de ettől csak izgalmasabb lesz a várakozás.

A játék 2016 februárjában fog megjelenni, így az elkövetkezendő hónapok alatt rengeteg információra számíthatunk a kiadótól a Season Pass részleteivel kapcsolatban, amit már el is kezdtek azzal, hogy bemutatták a gyűjtői kiadást. Az alap, dobozos kiadás mellé kiadnak egy Digital Apex Editiont, ami tartalmaz egy plusz fegyvert, néhány további küldetést és egyéb meglepetéseket, de ez a cikk most inkább szóljon a gyűjtői kiadásról.

far_cry_primal_screenshot_20151204144354_1_original

A kifejezetten szép dobozban ugyanis megtalálható lesz az eredeti fémtok, számos digitális extra, plusz küldetések, extra fegyverek és további csecsebecsék, de a doboz tartalmazni fogja Oros részletes térképét is. A csomag talán legérdekesebb része egy az ősemberek nyelvezetét bemutató nyelv-és hangoskönyv, amelyek segítségével megtanulhatjuk a kőkorszaki dialektust, amit a nyelvészek külön a játék kedvéért hoztak létre.

vissza