Far Cry 5 - Üdvözöljük Montanaban!

2017-05-23 12:40:52

Kiváló hely egy kis kiruccanásra, de...


 

A Ubisoft több (összesen négy) kis teaser videóval örvendeztette meg a Far Cry széria rajongótáborát, megerősítve ezzel, hogy a játék Montana robusztus tájaira kalauzol bennünket. A Reddit egy felhasználója hosszú sorokban fejtegeti, mikor is tavaly a Ubisoft egy csoportnak emelte ki az elképzeléseit és ötleteit a projektre vonatkozóan. A Redditer emellett tudomásul vette, hogy ezen információ egy év után bőven értékét vesztheti, de ha egy vallásilag szélsőséges, elszigetelt kis városkáról beszélünk, mely kiváló alapot nyújthat egy kriptikus videójáték számára, hol találhatsz méltóbb helyet, mint Montanaban?

A fenti videón mind a négy kis videót láthatjátok egymás után, de ha a hivatalos bejegyzéseket szeretnétek szemügyre venni, irány a Ubisoft csatornája! A leleplezés május 26-án, azaz pénteken esedékes világszerte.

Mit gondoltok? El tudnátok képzelni főhősünket egy szakállas, kalapot és félig kigombolt inget viselő, szőrős mellkasú figuraként, kinek egyik kezében egy 73-as Winchester, a másikban pedig egy Biblia van?

vissza