Ezzel a töltővel 5 perc alatt feltöltheted mobilodat

2016-03-22 11:18:34

Még 2014-ben zárta sikeresen Kickstarter kampányát a Pronto megálmodói. Azóta már csinosítgatták a készüléket, majd piacra dobták és viszik is, mint a cukrot.


 

Több tucat sikeres Kickstarter kampányról tudunk, a Pronto nevezetű töltő viszont a mai okostelefonok, laptopok, tabletek siralmas világába egy innovatív segítő kezet nyújt. A 2 különböző árcédulával ellátott eszköznek célja ugyanaz: ha véletlenül lemerültél vagy lemerülés közelében vagy, gyorsabban tölt fel, mint a Duracell nyuszi, ami egy hosszabb út előtt igen megnyugtató lehet, akár hétköznapi használat esetén is.

 

A Pronto-ra összesen 50 ezer $-t szerettek volna összegyűjteni a készítők, amiből több, mint 300 ezer dollár lett. Nem véletlen a siker, hiszen egy közel 5 perc alatt 0%-ról 100%-ra egy iPhone 6-ot feltölteni képes eszköz még Juli néni figyelmét is megragadja. Márpedig a srácok nem hazudnak, a bármilyen mobil eszközt tölteni képes Pronto 5-ös modell 22 ezer forintos áron, 1 órás feltöltés után villámgyorsan életet lehel lemerülő készülékünkbe  A Pronto 12-es példány pedig laptopokat, komolyabb kamerákat is feltölt ha nem is pár perc alatt, de szintúgy gyorsan 41 ezer forintért. Az előző eszköz egyébként egészen félelmetes 4500 mAh-val rendelkezik, a nagy testvér pedig 13 500 mAh-val.

Itt barátkozhatsz a termékekkel, ha nem akarsz többé spórolni az akkuval.

 

vissza