Ez komoly?! A csokoládé veszélyeit taglalja egy új Wolfenstein előzetes!

2017-08-09 22:19:21

Többek között ez a videó is bekerül a játékba. Bízz a testvéredben!


 

A Bethesda Softworks nemrégiben egy új előzetessel örvendeztette meg a nagyérdeműt. Ezen anyag nagy részében a testvérek és a csokoládé kerülnek a középpontba. Egészen pontosan annak veszélyeit taglalja, mikor te betömöd a bátyád csokiját, miközben ő a nácikkal kollaborál. A videót a „Trust in Brother” c. fikcionális showműsorból emelték ki, melyet a fejlesztők ekként ismertettek:

Az élet nem könnyű, főleg, ha te vagy Ronnie, és állandóan valami szabályellenes dologba keveredsz. A Trust in Brother c. szórakoztató komédia látáán halálra röhögheted magad, miközben az állandóan éhes kisfiú csokit zabál és degenerált zenére táncol. Ez drogokba, bűnözésbe és politikai devianciába taszítja, ám bátyja, Dale mindig ott van, hogy elkapja... és jelentse a hatóságoknak. Hőn szeretett Führerünk jóváhagyásával, élő közönség előtt rögzítve.

Ahogy a korábbi Liesel vagy a German or Else videók is, ez is feltűnik majd a Wolfenstein: The New Colossus-ban. A Bethesda hozzátette, további anyagok is érkeznek. Ezek még több bepillantást engednek a világba, melyet BJ Blazkowicz épp próbál megmenteni a náci elnyomástól. Maga a játék október 27-én kerül megjelenésre PS4-en, Xbox One-on és PC-n.

vissza
Legolvasottabb cikkek