Escape from Tarkov – rekordok és tiltások az új szezonban

2020-06-01 16:33:00

Az Escape from Tarkov még 2016-ban került megjelenésre alfa fázisban. A meglehetősen kemény FPS többek között a kiterjesztett fegyvertestreszabási lehetőségeivel, és túlélési mechanikájával robbant be a köztudatba. Az RPG, MMO, és Battle Royal vonások keveredése csak még tovább növelte a népszerűséget, ám az igazi áttörést a tavaly Twitch-kampány hozta el. Annak ellenére, hogy a jelenleg futó zárt bétateszt csak a teljes program előrendelésével érhető el, meglepően jól teljesít.

A hét elején vette kezdetét az új szezon, melynek vonzataként a teljes progresszió alaphelyzetbe került. ennek eredményeképp nyilván sokan érezték szükségességét a csúcsra törési folyamat felgyorsításának, a Battlestate Games azonban ezt nem nézte jó szemmel, és több, mint 3.000 fiók került tiltásra.

Ettől eltekintve remek hetet zárt a játék, Nikita Buyanov, a fejlesztő cég vezérigazgatója tette közzé a Twitteren a jó hírt, miszerint átlépték a 200.000-et az egyidejű online játékosok számának tekintetében, mel új rekord az Escape from Tarkov történelmében.

vissza
Legolvasottabb cikkek