Érkezik az első Fallout 4 patch! Bétában már elérhető!

2015-11-24 11:09:23

Mint azt videókritikánkból láthattátok, az új Fallout közel sem hibáktól mentesen került a nagyközönség elé. Szerencsére úgy tűnik ezzel a fejlesztők is tisztában voltak, így nem késlekedtek és hamar kapunk is egy kisebb javítást.

 

És hogy pontosan mit is tartalmaz majd? Most már a numpad billentyűit is használhatjuk, ha úgy tartja majd kedvünk és nem szeretjük az alapbeállításokat. Ezen felül már mentett játékaink betöltésével és a vízbe ugrással sem lesz gondunk, nem fog kifagyni egyik esetben sem a game, ha a készítők jól végezték dolgukat. A patch béta formában már elérhető PC-n, de még nem teljes. Használat előtt érdemes biztonsági mentést készítenünk, ha nem akarjuk, hogy ismét a 111-es Vaultban ébredjünk. A javítás először Steam-re fog érkezni, csak ezt követően konzolokra.

fallout-4-headless

Bár valószínűleg jó pár grafikai glitch-csel és egyéb problémával találkozhatunk a továbbiakban is, de reméljük ilyen tempóban fognak folyamatosan érkezni az ennek kiküszöbölésére szánt frissítések. Ti már belevágtatok az atomtámadás utáni világ felfedezésébe? Ha még nem, tervezitek?

Videótesztünket az alábbi linken találjátok:

http://www.gamespace.hu/fallout-4-videoteszt/

vissza