Ennél menőbb dolgot ma nem látsz - íme a Battlefront II-es limitált PS4-ek

2017-10-16 21:31:43

Azt hiszem, erre szokás mondani: "Shut up, and take my money!"


 

Majdnem napra pontosan egy hónap van hátra a Star Wars Battlefront II megjelenéséig, és ahogy a nagy címeknél azt már-már szokás, jönnek az egyedi kinézettel ellátott konzolok is. Ebből az EA üdvöskéje sem marad ki, sőt ezúttal egy igencsak szemrevaló gépeket dob piacra a Sony!

Az egyszerűen csak Star Wars Battlefront II PS4 Pro címet viselő bundle egy 1 TB-s fekete konzolt kínál, tetején három emblémával: két szélén fehérrel a Birodalom, valamint az Ellenállás, középen pedig az Inferno Squad (a csoport, kiknek szemszögében a kampányt játsszuk majd) logója látható. A géphez hasonlóan a kontroller is fekete színt kap, ugyancsak az előbb felsorolt jelképekkel, valamint több Star Wars felirattal ellátva.

A csomag részét képezi a játék Deluxe kiadásának fizikai változata is, mely 3 napos korai hozzáférést biztosít a megjelenés előtt. Ez egészen pontosan november 14-ét takar. Bár Európai árképzést még nem kaptunk, Amerikában 450 dollárért osztogatják majd. (Akkor az itt minimum 145 ezer forint lesz, ha nem több... - V) Aki a feketét nem szívleli, hasonló dizájnnal, szürkében is hazaviheti majd a konzolt, a kontrollerek viszont ez esetben is maradnak sötétek. Mindezen felül, aki nem vágyik a 4K felbontásra, a PS4 alapváltozatát is választhatja majd, ezek debütálása azonban csak 17-én, együtt a játékkal rajtol.

vissza