Elrajtolt a Steam, a Humble, és a GOG Halloween Sale-je is!!!

2017-10-29 11:29:25

Bővítsük kicsit a könyvtárat néhány újdonsággal...


 

A pletykák beigazolódtak, legalábbis ami az első részét illeti, ugyanis a Halloween Sale immáron elrajtolt a kiszivárgott információknak megfelelően. Ahogy arra számítani lehetett, telis-tele van kísérteties anyagokkal, ráadásul nem is kicsi a választék! Egyetlen negatívuma talán az ideinek, hogy nincsenek napi akciók...

steam halloween sale

Csak hogy néhány példát említsek, az Alien: Isolation 70, a SOMA 75, a Darksiders 2 pedig 80%-kal van leértékelve, gy néhány dollárért akár hasonlóan jó címeket is bezsebelhettek. Érdekesség, hogy külön kategóriaként a Horror VR is helyet kapott a kínálatban, így például a The Vanishing of Ethan Carter VR-t is hazavihetitek. Mindezen felül akár filmekkel is tarkíthatjátok a palettát.

Aki még nem tette meg, érdemes minél hamarabb ellátogatni a Steam-re, ugyanis a Sale november 1-jén, szerdán este 6-kor véget ér! Ha minden a tervek szerint halad, a következő nagy akció december 21-én a Winter Sale keretein belül rajtol el.

gog halloween sale

Ha azonban mindez nem volna elég, a GOG-on is rengeteg leértékelés várja a játékosokat, ráadásul ha 15 dollár feletti összeget költünk, ingyen kézhez kapjuk a Tales from the Borderlands-et is. Aki viszont még most sem találta meg az igazit, a Humblira és érdemes ellátogatni, hiszen ott is tombol az ijedelem!

vissza