Elismerte hibáját a Microsoft! Már dolgoznak a javításon.

2017-09-12 20:27:01

Az Insider programban részt vevők számára már elérhető a frissítés.


 

A Microsoft még áprilisban indította útjára a Creators Update-et, azonban e frissítés nem mindenkinek telt zökkenőmentesen. A jelentések szerint a játékok alatt produkált fennakadások hamar a felszínre törtek, a törekvések ellenére azonban nem sikerült bizonyítani, hogy igenis az operációs rendszer új verziója a bűnös.

windows10-website

Most várná mindenki a fordulatot, azonban feleslegesen, ugyanis Paul Aaron maga ismerte el egy bejegyzés formájában a cég hibáját, azonban hozzátette, már folyik a korrigálás. Minden érintett felhasználónak hálásak a visszajelzésekért, az így feltárt nyomok alapján sikerült azonosítaniuk a problémát. Az Insider program résztvevői számára már elérhető egy javítás a 16273-as és újabb buildekhez.

Az ezt kipróbálóktól ismét várják a visszajelzéseket, melyek alapján remélhetőleg 100%-osan sikerül kiszűrni a hibákat. Akik egyébként nem tagjai a gyors Insider programnak, az őszi Fall Creators Update keretein belül javíthatnak a helyzeten. Aki addig is egy egyszerűbb megoldásra vágyik, egyes jelentések alapján az Xbox Game DVR kikapcsolása felkínálja ezt.

vissza